Zestaw 1
Cena: 110 zł
*Napoje nie uwzględnione w cenie, płatne według zużycia
Zupa:
- Rosół z makaronem
Mięsa 1,5 porcji na osobę: (do wyboru z proponowanych)
- Rolada wieprzowa
- Pieczeń z karczku
- De volaille z serem
- De volaille z brokułem
- De voalille z porem i boczkiem
- Kotlet schabowy
- Kotlet z pieczarkami
- Kotlet drobiowy
- Kotlet w migdałach
- Kotlet Medium
Dodatki:
- Kluski śląskie
- Ziemniaki z koperkiem
- Sos pieczeniowy
- Surówka z czerwonej kapusty
- Buraczki
- Surówka z białej kapusty
Deser:
- Kawa/Herbata
- Lody*
-
Kawa mrożona*
*Płatne według zużycia
Ciasto oraz owoce we własnym zakresie
Zestaw 2
Cena: 175 zł
*Napoje nie uwzględnione w cenie, płatne według zużycia
Zupa
- Rosół z makaronem
Mięsa 1,5 porcji na osobę: (do wyboru z proponowanych)
- Rolada wieprzowa
- Pieczeń z karczku
- De volaille z serem
- De volaille z brokułem
- De voalille z masłem
- Kotlet schabowy
- Kotlet z pieczarkami
- Kotlet drobiowy
- Kotlet medium
- Kotlet wykwintny
Dodatki
- Kluski śląskie
- Ziemniaki z koperkiem
- Sos pieczeniowy
- Surówka z czerwonej kapusty
- Buraczki
- Surówka z białej kapusty
Deser
- Kawa/Herbata
- Lody*
-
Kawa mrożona*
*Płatne według zużycia
Ciasto oraz owoce we własnym zakresie
Zimna płyta:
- Wędliny swojskie
- Sery szlachetne (sery żółte i pleśniowe)
- Pasztet pieczony
- Galaretka drobiowy
- Galaretka (szynka z nadzieniem chrzanowym)
- Jajka faszerowane
- Sakiewki francuskie nadziewane szpinakiem i serem
- Tortille faszerowane
- Pieczywo
- Masło
Sałatki: (2 rodzaje do wyboru)
- Sałatka szefa
- Sałatka ryżowa
- Sałatka toretllini
- Sałatka wykwintna
Kolacja: (do wyboru)
- Bogracz
- Barszcz czerwony z krokietem z mięsem
- Barszcz czerwony z uszkami z mięsem
- Żurek
- Flaczki
Zestaw 3
Cena: 240 zł
*Napoje nie uwzględnione w cenie, płatne według zużycia
Zupa
- Rosół z makaronem
Mięsa 2 porcje na osobę: (do wyboru z proponowanych)
- Rolada wieprzowa
- Pieczeń z karczku
- De volaille z serem
- De volaille z brokułem
- De voalille z szpinakiem
- Kotlet schabowy
- Kotlet z pieczarkami
- Kotlet drobiowy
- Kotlet w migdałach
- Kotlet wykwintny
Dodatki:
- Kluski śląskie
- Ziemniaki z koperkiem
- Sos pieczeniowy
- Surówka z czerwonej kapusty
- Buraczki
- Surówka z białej kapusty
Deser:
- Kawa/Herbata
- Lody*
-
Kawa mrożona*
*Płatne według zużycia
Ciasto oraz owoce we własnym zakresie
Zimna płyta:
- Wędliny swojskie
- Sery szlachetne (sery żółte i pleśniowe)
- Pasztet pieczony
- Galaretka drobiowy
- Galaretka (szynka z nadzieniem chrzanowym)
- Jajka faszerowane
- Śledź w oleju
- Sakiewki francuskie nadziewane szpinakiem i serem feta
- Tortilla faszerowana
- Tatar
- Pieczywo
- Masło
Sałatki: (2 rodzaje do wyboru)
- Sałatka szefa
- Sałatka ryżowa
- Sałatka toretllini
- Sałatka wykwintna
Kolacja: (do wyboru 1 porcja mięsa na osobę)
- Kotlet z kością, udko z kurczaka, Kotlet po góralsku, Kotlet z pieczarkami
- Polędwiczki w sosie pieczarkowym
- Nuggetsy z sosem czosnkowym
- Frytki stekowe
- Ziemniaki amerykańskie
- Surówka z kapusty pekińskiej
- + Mięsa z obiadu
Kolacja II: (do wyboru)
- Bogracz,
- Barszcz czerwony z krokietem z mięsem
- Barszcz czerwony z uszkami z mięsem
- Flaczki
- Żurek